Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Μπριζόλες με σάλτσα και Πατάτες Γεμιστές

Πατάτες: Βράζω με τις φλούδες, αφού πρώτα τις έχουμε πλύνει καλά, να κρατάνε. Αφού κρυώσουν καθαρίζω προσεχτικά και ανοίγω στο επάνω μέρος κάνοντας βαθούλωμα με το εργαλείο. Αραδιάζω στο πυρέξ και γεμίζω.
Γέμιση: Σοτάρω με Άριστον τα κρεμμύδια, το μπέικον, τη ρόκα, ρίχνω και τα υπόλοιπα υλικά και γεμίζω τις πατάτες. Ψήνω στο φούρνο στους 160Ί μέχρι να ροδίσουν.
Μπριζόλες: Αλευρώνω και σοτάρω στο Άριστον με 2 κρεμμύδια, 1 κούπα λιαστές ντομάτες και σβήνω με 1 ποτήρι ξηρό λευκό κρασί και 1 ποτήρι πορτοκάλι φρέσκο και λίγο φασκόμηλο. Θα βράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα.



Υλικά

6- 8 πατάτες μετρίου μεγέθους

Για τη γέμιση: 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 πανσέτες ή μπέικον
1 μάτσο ρόκα
3 κουταλιές παρμεζάνα
5 κουτ. Κουκουνάρι καβουρδισμένο
κρέμα γάλακτος
Άριστον για το σοτάρισμα



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend