Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Μπακαλιάρος ή Πέρκα με Τοματίνια και Ελιές

Κόβουμε το φιλέτο ψαριού σε κύβους και τα τοματίνια και τις ελιές στη μέση.
Βάζουμε στο τηγάνι το ΑΡΙΣΤΟΝ και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε τα τοματίνια, τις ελιές, τους κύβους του ψαριού, αλάτι πιπέρι και ψήνουμε σε σιγανή φωτιά για 20 λεπτά. Στα 10 λεπτά γυρίζουμε τους κύβους. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, κουνάμε το τηγάνι και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βγάζουμε το φαγητό με τρυπητή κουτάλα σε μια πιατέλα, σκορπίζουμε επάνω τα φυλλαράκια ρόκας και περιχύνουμε με το ζωμό που έμεινε στο τηγάνι. Σερβίρουμε αμέσως.



Υλικά

800 γρ φιλέτο μπακαλιάρου ή πέρκας
12 τοματίνια
15 μαύρες ελιές
2 κουταλιές ΑΡΙΣΤΟΝ
4 κουταλιές χοντροκομμένο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Φύλλα ρόκας για γαρνίρισμα



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend