Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Μωβ Λάχανο με Σταφίδες

Σωτάρουμε το λάχανο στο λιωμένο ΑRISTON μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε μια χούφτα σταφίδες, την κανέλλα, λίγο μέλι, περιχύνουμε με το balsamico, ρίχνουμε όσο μηλίτη χρειάζεται για να υγρανθεί το μίγμα, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε μέχρι το λάχανο να γίνει λίγο τραγανό. Το βγάζουμε από τη φωτιά και το σερβίρουμε ζεστό.



Υλικά

Μωβ λάχανο σε κομμάτια

Σταφίδες

2 ξυλάκια κανέλλας

Μέλι

Λίγο balsamico

Μηλίτης (κρασί από μήλο)

Αλάτι, πιπέρι

Λίγο ΑRISTON



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend