Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Μωβ Καρότα Γυαλισμένα με Κρασί

Λιώνουμε το ΑRISTON  σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα καρότα ανακατεύοντας για καλυφθούν με το ΑRISTON και σωτάρουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί, το ζωμό και το πιπέρι. Κατεβάζουμε τη φωτιά στο μέτριο και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμισθούν τα περισσότερα υγρά και τα καρότα μας γίνουν μαλακά, περίπου 10 λεπτά δηλαδή.

Σερβίρουμε τα καρότα μας ζεστά.



Υλικά

2 κουταλιές ARISTON

24 μικρά αδύνατα μωβ ή κανονικά καρότα

125 ml φρουτώδες κόκκινο κρασί (πχ. Beaujolais)

80 ml ζωμό κότας

1 κουταλιά σπασμένο μαύρο πιπέρι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend