![]() | Ορεκτικά |
![]() | Σούπες |
![]() | Dressings |
![]() | Σαλάτες |
![]() | Ζυμαρικά |
![]() | Risotto |
![]() | Σουφλέ, Κρέπες |
![]() | Λαδερά |
![]() | Ψάρια, Θαλασσινά |
![]() | Κρεατικά |
![]() | Κιμάς |
![]() | Πουλερικά, Κυνήγι |
![]() | Πίτες |
![]() | Όσπρια |
![]() | Pumkin House |
![]() | Coctails |

Μουσακάς τρεμουλιαστός
![]() |
της Άγγελικής Μάνου
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μετριες φέτες και τις αφήνουμε σε αλατόνερο για 1 ώρα για να ξαλμυρίσουν.
Μπεσαμέλ: Ψήνουμε στους 190 -200 ο C για 40-50 λεπτά . |
Υλικά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ :
750 gr. Κιμά
800 gr ντομάτες ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 δαφνόφυλλο και ένα ξύλο κανέλλα
1/3 φλυτζανιού κονιάκ
αλάτι, πιπέρι
μια πρέζα ζάχαρη
ARISTON για το σωτάρισμα του κιμά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΚΑ :
2 kg μελιτζάνες
ARISTON για το ψήσιμο τους
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ:
150 gr ARISTON
150 gr αλεύρι
1,5 lτ γάλα
1 κρεμμύδι μέτριο -2 γαρύφαλλα
3 κουταλιές κεφαλοτύρι τριμμένο
2 αυγά (καλά χτυπημένα).
μοσχοκάρυδο ,αλάτι ,πιπέρι λευκό
Πρόσφατες Συνταγές
![]() |
Γλυκιά Τάρτα με Ανθότυρο και φράουλες της Εύας Παρακεντάκη
Τάρτες, Τούρτες, |
![]() |
Γλυκιά Τυρόπιττα της Εύας Παρακεντάκη ,8_2_2018 Νεα Τηλεόραση Κρήτης
Πίτες |
Πρόσφατα Άρθρα
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ _ARISTON ,100% ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 10% COCONUT OIL 400 GR
Θεραπευτικές Ιδιότητες Τροφών
Oμοιοπαθητική ,για πονοκεφάλους ..ανώδυνη και αποτελεσματική
Basic Savoir Vivre