Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Μοσχάρι Stroganoff της ΕΛΕΝΗΣ ΑΒΟΥΡΗ

Αγαπώ τις συνταγές της Κας Ελένης Αβουρη ...

Σωτάρουμε στο ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ  το κρέας με το κρεμμύδι και το σκόρδο σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά.

Σιγοβράζουμε για μισή ώρα. Ανοίγουμε την κατσαρόλα, δυναμώνουμε λίγο την φωτιά και προσθέτουμε ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε για λίγο και σβήνουμε τη φωτιά.

 

<p class="\"style2\"" style="\"margin:" 0cm="" 0pt;\"=""> Γαρνίρουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.



Υλικά

3 κουταλιές ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ 

2 σκελίδες σκόρδο

1 μικρή κρέμα γάλακτος

Αλάτι, πιπέρι

 

<p class="\"style2\"" style="\"margin:" 0cm="" 0pt;\"=""> Μαϊντανό



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend