Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Μεξικάνικη Σαλάτα

Κόβουμε τα καρότα σε φετάκια και τα κολοκυθάκια julienne. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 3 λεπτά.

Βάζουμε τα tortilla chips κυκλικά στη σαλατιέρα μας. Βάζουμε τις τομάτες, τα αγγουράκια σε φετάκια το κρεμμύδι και τις ελιές. Στο κέντρο βάζουμε το avocado και αμέσως του ρίχνουμε λεμόνι για να μην μαυρίσει.

Σε ένα μπολ χτυπάμε το γιαούρτι με το roquefort, το λάδι και λίγο πιπέρι. Περιχύνουμε τη σαλάτα και πασπαλίζουμε με πάπρικα.



Υλικά

3 καρότα

3 κολοκυθάκια

2 μικρά αγγουράκια

2 σφιχτές τομάτες σε κομματάκια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

10 ελιές σε ροδέλες

2 avocado

Tortilla Chips

Λίγη πάπρικα

Λίγο λεμόνι

1 γιαούρτι στραγγιστό

60 γρ roquefort

4 κουταλιές λάδι

Πιπερί



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend