Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Μελιτζάνες Caponata

Κόβουμε τις μελιτζάνες και το κρεμμύδι σε κύβους και σοτάρουμε στο ΑΡΙΣΤΟΝ. Προσθέτουμε την φρεσκια τομάτα κομμένη σε κύβους, τις σταφίδες, την κάπαρη, μια μικρή ποσότητα ξύδι και αλείφουμε το μίγμα με λίγο πελτές. Ανακατεύουμε και μόλις οι μελιτζάνες γίνουν τρυφερές ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Κατεβάζουμε και σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

 



Υλικά

Μελιτζάνες φλάσκες

Κρεμμύδι

Τομάτα

Σταφίδες

Κάπαρη

Τοματοπελτές ΚΥΚΝΟΣ

Ξύδι

1 κουταλιά ΑΡΙΣΤΟΝ

Αλάτι, πιπέρι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend