Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Medallion Παντζάρια

Βράζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε φέτες. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνουν κρέμα. Βάζουμε κρέμα ανάμεσα στις φέτες από τα μανιτάρια και τα κάνουμε πυργάκια.

Βάζουμε στο mixer τα υλικά της γαρνιτούρας εκτός από το λάδι. Τα βάζουμε στο mixer και τα χτυπάμε καλά. Μετά τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε το λάδι και το αφήνουμε να πάρει μια βράση, μέχρι να πήξει. Κατεβάζουμε, περιχύνουμε τα πυργάκια και στολίζουμε με λίγο άνηθο.



Υλικά

5-6 παντζάρια
200 γρ τυρί Philadelfia
3 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιές άνηθο
Αλάτι, πιπέρι

Υλικά για τη γαρνιτούρα:
1φλιτζάνι απο το νερό που βράσαμε τα παντζάρια
1 κουταλιά ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
1 κουταλάκι corn flour
1/2 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλιά λάδι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend