Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Μαροκινή Σαλάτα με Πορτοκάλι και Ραπανάκι

Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια, βγάζουμε και την ψίχα και κόβουμε σε λεπτές φέτες.

Κόβουμε τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες.

Βάζουμε εναλλάξ φέτες πορτοκάλι και ραπανάκι στο χείλος ενός μεγάλου πιάτο. Με τι υπόλοιπες φέτες καλύπτουμε το κέντρο του πιάτου και πασπαλίζουμε με τις φέτες κρεμμύδι και τις ελιές.

Περιχύνουμε με dressing λεμονιού.



Υλικά

6 μεγάλα πορτοκάλια χωρίς κουκούτσια

4 μεγάλα ραπανάκια

1/2 μικρό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες

180 γρ μικρές μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι

Dressing Λεμονιού



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend