Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Μανιταροπιτάκια

Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδια αφού τα έχουμε ψιλοκόψει μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε μέχρι να πιούν τα υγρά τους.
Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει τελείως. Κόβουμε σε τρεις λωρίδες κάθετες ή 2 οριζόντιες. Βάζουμε αρκετή γέμιση και τυλίγουμε σε τριγωνάκια.
Τα αλείφουμε με λίγο αυγό ή γάλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30-35 λεπτά.



Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας
2 κουταλιές ΑΡΙΣΤΟΝ
2 κρεμμύδια
1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα
2 κουταλιές μαϊντανό
5 κουταλιές τριμμένο τυρί regato ή γραβιέρα



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend