Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Λαχανάκια Βρυξελλών με Κάπαρη και Λεμόνι

Σοτάρουμε τα λαχανάκια στο ΑΡΙΣΤΟΝ, αφού τα έχουμε κόψει φέτες, μέχρι να αποκτήσουν ζωηρό πράσινο χρώμα. Προσθέτουμε αρκετό χυμό κότας και συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε μέχρι τα λαχανάκια να γίνουν τρυφερά.

Προσθέτουμε την κάπαρη αφού την έχουμε ξεπλύνει, λίγο ξύσμα λεμονιού, στύβουμε λίγο χυμό λεμόνι, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

 



Υλικά

Λαχανάκια Βρυξελλών

Ζωμός κότας

Κάπαρη

Ξύσμα από λεμόνι

Λίγο χυμό λεμόνι

ΑΡΙΣΤΟΝ

Αλάτι, πιπέρι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend