Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Κρέπες με Ζαμπόν

Αναμιγνύουμε τα υλικά της ζύμης και παίρνουμε κουταλιά κουταλιά , τηγανίζοντας σε ειδικό σκεύος για κρέπες και γυρίζοντας μία φορά την κάθε κρέπα .Φυλάμε τις κρέπες και σκεπάζουμε με πετσέτα .
Ανακατεύουμε την γέμιση και γεμίζουμε τις κρέπες .Αραδειάζουμε σε ελαφρά βουτυρωμένο με ARISTON pyrex ,πασπαλίζουμε με γκούντα και περιχύνουμε με κρέμα γάλακτος .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν ,περίπου 20 λεπτά.



Υλικά

200 gr αλεύρι
1 πρέζα αλάτι
375 ml γάλα
3 αυγά

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΗ :
300 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
300 γρ .κασέρι ή 150 γρ κασερι και 150 γρ γκούντα
λίγο κεφαλοτύρι
¾ φλυτζάνι κρέμα γάλακτος

για το βουτύρωμα του pyrex : λίγο ARISTON



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend