Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Κοτόπουλο Με Ριζότο Light

( Της Ειρήνης Ντάβου)
( για 6 άτομα)

Σουρώνουμε το ζωμό να είναι περίπου 2 λίτρα. Μόλις βράσει ρίχνουμε το κρασί και το ρύζι και αφήνουμε να βράσει ανακατεύοντας. Εάν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό ακόμα. Το ριζότο δεν πρέπει να είναι στεγνό. Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε αρκετό λεμόνι και σερβίρουμε με το κοτόπουλο και παρμεζάνα.



Υλικά

1 κοτόπουλο
1 ποτήρι ρύζι για ριζότο
1 ποτήρι λευκό κρασί



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend