Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Κοτόπουλο με Kumquat

Κάνουμε μαρινάδα με το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμόνι, το liqueur, τα fruit glasse και βάζουμε μέσα το κοτόπουλο για μία νύχτα.
Την επόμενη, βγάζουμε το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε στο pyrex. Περιχύνουμε με τη μισή μαρινάδα.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 1 ώρα και ένα τέταρτο και κάθε τόσο το βρέχουμε με την υπόλοιπη μαρινάδα.
Σερβίρουμε με άσπρο ρύζι.



Υλικά

1 κοτόπουλο σε μερίδες

15 fruit glasse kumquat

Χυμό 2 πορτοκαλιών

Χυμό 1 λεμονιού

6-7 κουταλιές kumquat liqueur

Αλάτι, πιπέρι cayenne



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend