Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Κοτόπουλο Λωρίδες Πανέ με Σάλτσα Roquefort

Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες μακρόστενες και αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε το αυγό και βάζουμε μέσα το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε τα corn flakes, τη φρυγανιά, την παρμεζάνα στο mixer και βάζουμε το κοτόπουλο στο μίγμα.
Σοτάρουμε στο ΑΡΙΣΤΟΝ μέχρι να ροδίσουν οι λωρίδες μας.
Τοποθετούμε τα φιλέτα σε χοντροκομμένο μαρούλι και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Για τη σάλτσα ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά.



Υλικά

600 γρ φιλέτο κοτόπουλο
100 γρ corn flakes
4 κουταλιές φρυγανιά
3 κουταλιές παρμεζάνα
2 αυγά
Αλάτι, πιπέρι

1 κουτάλια ΑΡΙΣΤΟΝ

Υλικά για τη σάλτσα:
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
80 γρ Roquefort
2-3 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend