Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Κοκορέτσι με Φύλλο Κρούστας

Κόβουμε τη συκωταριά σε φετούλες. Την βάζουμε σε ένα μπολ. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, τρίβουμε τα τυριά,το σκόρδο και τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε.

Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας βουτυρωμένα μεταξύ τους ανα 3. Βάζουμε στο φαρδύ μέρος τη γέμιση και γυρίζουμε λίγο τις άκρες για να μήν τρέξει. Τυλίγουμε σε ρολό. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα που έχουμε αλείψει με ΑΡΙΣΤΟΝ. Χαράζουμε τα ρολλά με ένα μαχαιράκι για να μην ανοίξουν και αλείφουμε την επιφάνεια τους με λίγο ΑΡΙΣΤΟΝ.

Ψήνουμε στους 190 βαθμούς περίπου 50 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.



Υλικά

1 πακέτο φύλλο κρούστας

Συκοταριά αρνίσια περίπου 1200 γρ

4 κουταλιές ΑΡΙΣΤΟΝ

1 κουταλιά ρίγανη

Αλάτι, πιπέρι

3-4 κουταλιές μαϊντανό

2 σκελίδες σκόρδο

300 γρ μανούρι

1 φλιτζάνι regato

3 αυγά



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend