Κοκορέτσι με Φύλλο Κρούστας

Υλικά

1 πακέτο φύλλο κρούστας

συκωταριά αρνίσια περίπου 1200 gr.

4 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

1 κουταλιά ρίγανη

αλάτι, πιπέρι

3–4 κουταλιές μαϊντανό

2 σκελίδες σκόρδο

300 gr. μανούρι

1 φλιτζάνι regato

3 αυγά

Εκτέλεση

Κόβουμε τη συκωταριά σε φετούλες. Τη βάζουμε σε ένα μπωλ. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, τρίβουμε τα τυριά, το σκόρδο και το μαϊντανό. Ανακατεύουμε. Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας βουτυρωμένα μεταξύ τους ανά 3. Βάζουμε στο φαρδύ μέρος τη γέμιση και γυρίζουμε λίγο τις άκρες για να μην τρέξει. Τυλίγουμε σε ρολό. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα που έχουμε αλείψει με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Χαράζουμε τα ρολλά με ένα μαχαιράκι για να μην ανοίξουν και αλείφουμε την επιφάνεια τους με λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς περίπου 50 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top