Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Κοχύλια με Avocado και Mozzarella

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νέρο, σύμφωνα με τις οδηγίες. Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με λίγο λάδι.

Πλένουμε τις πιπεριές, αφαιρούμε τους σπόρους, και τις κόβουμε julienne ή σε κύβους. Καθαρίζουμε το avocado και το κόβουμε σε κύβους. Το αλείφουμε με λίγο λεμόνι για να μη μαυρίσει. Κόβουμε το τυρί και τις λιαστές τομάτες σε μικρά κομμάτια.

Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το αλατοπίπερο και τα χτυπάμε μέχρι το μίγμα μας να γίνει ομοιόμορφο.

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα ζυμαρικά, τις πιπέριες, το avocado, τη mozzarella και τις λιαστές τομάτες. Σκεπάζουμε το μπολ και βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα πριν σερβίρουμε.



Υλικά

500 γρ ζυμαρικά σε σχήμα μεγάλου κοχυλιού

1 κόκκινη πιπεριά

1 κίτρινη πιπεριά

4 φετές mozzarella

1 avocado αρκετά ώριμο

4-5 λιαστές τομάτες

Extra παρθένο ελαιόλαδο

Χυμό από 1 λεμόνι

Αλάτι, πιπέρι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend