Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Κινέζικο Μπρόκολο με Oyster Sauce

Βράζουμε το μπρόκολο στον ατμό για 3 λεπτά.

Σε ένα wok, σοτάρουμε το ginger ανακατεύοντας για μισό λεπτό.

Προσθέτουμε το μπρόκολο, τη ζάχαρη και το ζωμό. Ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό ακόμα. Περιχύνουμε με oyster sauce (**) και σερβίρουμε.

 

(**) Oyster Sauce: Σκούρα παχύρρευστη σάλτσα που παράγεται από στρείδια, άλμη & άρωμα umami. Την βρίσκουμε στα delicatessen και στα gourmet τμήματα των μεγάλων super markets.



Υλικά

Κινέζικο Μπρόκολο

Φρεσκο ψιλοκομμένο ginger

1 κουταλάκι ζάχαρη

1 κουταλιά ζωμό κότας

Oyster sauce (**)



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend