Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Καβουρντισμένα Μανιτάρια

Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε ένα στεγνό τηγάνι ή σε τηγάνι με λίγο ARISTON αν χρειαζόμαστε λιπαρά στο γεύμα μας . Τα σωτάρουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Τα σωτάρουμε μέχρι τα μανιτάρια να είναι στεγνά και τρυφερά. Τα βγάζουμε, πασπαλίζουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.



Υλικά

Άσπρα μανιτάρια ή cremini

Σκόρδο πολτοποιημένο

Αλάτι, πιπέρι

Ψιλοκομμένος μαϊντανός

Λίγο ARISTON



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend