Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Καλοκαιρινή Κολοκύθα Saute με Καλαμπόκι

Κόβουμε την κολοκύθα σε πολύ λεπτές φέτες. Ζεσταίνουμε το ΑRISTON και σωτάρουμε την κολοκύθα και το καλαμπόκι. Ρίχνουμε λίγο χυμό κότας και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας συχνά μέχρι το τηγάνι να είναι σχεδόν στεγνό. Γαρνίρουμε με λωρίδες φρέσκου βασιλικού και σερβίρουμε αμέσως .



Υλικά

1 κολοκύθα

Σπόρια φρέσκου καλαμποκιού

Λίγο ΑRISTON

Ζωμό κοτόπουλο

Κρεμμυδάκια

Φρέσκος βασιλικός



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend