Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Ινδική Σαλάτα με Αγγούρι, Γιαούρτι και Μέντα

Βγάζουμε τα σπόρια από τα αγγούρια και ψιλοκόβουμε. Βάζουμε τα αγγούρια στο σουρωτήρι, τα πασπαλίζουμε με το χοντρό αλάτι και αφήνουμε για 15 λεπτά. Ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Βάζουμε τα αγγούρι καθώς και τα υπόλοιπα υλικά μας σε μία σαλατιέρα και ανακατεύουμε καλα. Σερβίρουμε.



Υλικά

3 μεγάλα αγγούρια

2 κουταλιές χοντρό αλάτι

3/4 φλιτζανιού γιαούρτι

1 κουταλιά μέντα φρέσκια ψιλοκομμένη

1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend