Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Harissa-Style Dressing

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο και τους σπόρους κολίανδρου και αγριοκύμινου. Ανακατεύουμε μέχρι να μυρίσει. Στο τέλος ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το ξύδι και το λεμόνι. Συνδυάζεται με Τυνησιακή Τονοσαλάτα.



Υλικά

2 κουταλιές ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη

1 κουταλάκι ξερός κολίανδρος

1 κουταλάκι σπόροι αγριοκύμινου

1 κουταλιά χυμός λεμονιού

2 κουταλιές ξύδι από κόκκινο κρασί



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend