Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Glamour Martini

Βάλτε όλα τα ύλικα μαζί με παγάκια  σε ένα σέικερ για coctail και χτυπήστε καλά το μείγμα στο σέικερ.

Σερβίρετε το coctail από το σέικερ σε παγωμένα ποτήρια Martini .

Διακοσμείτε με ένα μεγάλο ξύσμα από φλοίδα πορτοκαλίου στην μέση του ποτηριού

 

Το coctail αυτο έγινε γνωστό  από το διάσημο Glamour Bar στην Σανγκάη

Καλή Επιτυχία!



Υλικά

1,5  μεζούρες Βότκα

0,5  μεζούρα cherry brandy

2    μεζούρες χύμο απο κόκκινο πορτοκάλι  ( σανγκουίνι)

0,5  μεζούρα χύμο απο lime



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend