Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Γκιούλμπασι στη Γάστρα

Βάζουμε το κρέας από την προηγούμενη στην μαυροδάφνη και τους κόκκους πιπεριού.

Την επόμενη βάζουμε το κρέας στη γάστρα με ότι έχει πιάσει από την μαυροδάφνη και από πάνω βάζουμε τις τομάτες σε φέτες, τις λιαστές τομάτες ψιλοκομμένες, αλάτι και το τυρί.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 3 ώρες.

Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.



Υλικά

400 γρ μοσχαρίσιο κρέας ή αρνί μπούτι
2 φλιτζάνια μαυροδάφνη
Πιπέρι μαύρο σε κόκκους
2 τομάτες
10 λιαστές τομάτες
250 γρ λαδοτύρι ή φέτα σκληρή
Αλάτι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend