Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Γαρίδες Σοτέ με Balsamico

Ζεσταίνουμε το ΑΡΙΣΤΟΝ και ροδίζουμε τις γαρίδες. Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Αμέσως μετά το ξύσμα πορτοκαλιού. Σβήνουμε με το balsamico και προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού. Αφήνουμε 1 λεπτό να βράσουν και προσθέτουμε το corn flour διαλυμένο σε λίγο νερό. Ανακατεύουμε λίγο και σερβίρουμε.



Υλικά

½ κιλό γαρίδες καθαρισμένες
2 κουταλιές ΑΡΙΣΤΟΝ
1 κουταλιά μέλι
4 κουταλιές Balsamico
1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκάλι
4 κουταλιές χυμό πορτοκάλι
5 κουταλιές άσπρο κρασί
1 κουταλάκι corn flour



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend