Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Γαλλικός Αρακάς με Μαρούλι

Κόβουμε το κοτσάνι από το μαρούλι και το κόβουμε σε τέταρτα. Το σωτάρουμε στο ΑRISTON μαζί με τον αρακά μέχρι να μαραθεί το μαρούλι. Βάζουμε το ζωμό και μαγειρεύουμε μέχρι το μαρούλι μας να γίνει τρυφερό. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με την μέντα και σερβίρουμε.



Υλικά

1 τρυφερό μαρούλι

Γαλλικός Αρακάς

2 κουταλιές ΑRISTON

125 ml ζωμός κότας

Αλάτι, πιπέρι

Μέντα ψιλοκομμένη



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend