Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Γαλλική Σαλάτα με Φασολάκια

Κόβουμε τις άκρες από τα φασολάκια. Βράζουμε στο νερό ή στον ατμό μέχρι να γίνουν τρυφερά. Στραγγίζουμε. Τα ξεπλένουμε με κρύο νερό αμέσως και στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.Στο μεταξύ σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά. Περιχύνουμε τα φασολάκια με την sauce και ανακατεύουμε.



Υλικά

800 γρ φασολάκια
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 κουταλιά μουστάρδα Dijon

2 κουταλιές χυμός λεμονιού
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές χοντροκομμένος
πλατύφυλλος μαϊντανός



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend