Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Φιλέτα ψαριού Νισουάζ

Προθερμάνετε το φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία (180ο C).Ζεστάνετε το ΑΡΙΣΤΟΝ σ’ ένα τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο, τις ντομάτες και το κρεμμύδι, μέχρι να μαλακώσουν.Προσθέστε τις πιπεριές, τις ελιές, το θυμάρι, το εστραγκόν και το κρασί. Αφήστε τα να βράσουν για 5 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.Βάλτε τα φιλέτα σ’ ένα ρηχό πυρέξ, αλειμμένο με λάδι, και περιχύστε τα με τη σάλτσα. Σκεπάστε το πυρέξ και ψήστε τα φιλέτα για 20 λεπτά ή και περισσότερο, μέχρι να ψηθούν καλά.



Υλικά

1 ΑΡΙΣΤΟΝ

3 κουταλάκια σκόρδο, πολτοποιημένο
2 ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
65 γρ. πιπεριές, ψιλοκομμένες
65 γρ. μαύρες ελιές, ψιλοκομμένες
¼ κουταλάκι ξερό θυμάρι
½ κουταλάκι ξερό εστραγκόν
375 ml λευκό ξηρό κρασί
4 φιλέτα ψαριού



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend