Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Φετουτσίνι με σάλτσα μπέικον και μανιτάρια

Βάλτε το μπέικον σ’ ένα τηγάνι και ψήστε το για 5 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και τα μανιτάρια και ψήστε τα για 3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.Χτυπήστε σ’ ένα μεγάλο μπολ τα αβγά με την κρέμα, την παρμεζάνα και το πιπέρι. Στο μεταξύ, βράστε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στραγγίστε τα και ρίξτε τα στο μπολ με τα αβγά. Ανακατώστε καλά, προσθέστε το μείγμα του μπέικον και σερβίρετε.  ΣυμβουλήΤα φετουτσίνι πρέπει να είναι πολύ ζεστά για να σφίξουν τα αβγά και να γίνουν σαν κρέμα.



Υλικά

6 φέτες μπέικον, κομμένες σε λωρίδες
4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
125 γρ. μανιτάρια νάνοι, κομμένα σε φετάκια
4 αβγά
1/3 φλιτζανιού πηχτή κρέμα γάλακτος
2/3 φλιτζανιού παρμεζάνα, τριμμένη
φρεσκοτριμμένο μαυροπίπερο
400 γρ. φετουτσίνι πράσινα και άσπρα



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend