Φετουτσίνι με σάλτσα μπέικον και μανιτάρια

Υλικά

6 φέτες μπέικον, κομμένες σε λωρίδες
4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
125 gr. μανιτάρια νάνοι, κομμένα σε φετάκια
4 αυγά
1/3 φλιτζανιού πηχτή κρέμα γάλακτος
2/3 φλιτζανιού παρμεζάνα, τριμμένη
φρεσκοτριμμένο μαυροπίπερο
400 gr. φετουτσίνι πράσινα και άσπρα

Εκτέλεση

Βάλτε το μπέικον σ’ ένα τηγάνι και ψήστε το για 5 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και τα μανιτάρια και ψήστε τα για 3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.

Χτυπήστε σ’ ένα μεγάλο μπωλ τα αυγά με την κρέμα, την παρμεζάνα και το πιπέρι.

Στο μεταξύ, βράστε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στραγγίστε τα και ρίξτε τα στο μπωλ με τα αυγά. Ανακατώστε καλά, προσθέστε το μείγμα του μπέικον και σερβίρετε.  

Συμβουλή:

Τα φετουτσίνι πρέπει να είναι πολύ ζεστά για να σφίξουν τα αυγά και να γίνουν σαν κρέμα. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top