Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Φέτα σε Φύλλο Κρούστας

Κόβουμε τα φύλλα στη μέση. Βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο και στο κέντρο τους τοποθετούμε τη φέτα. Τρυπάμε το τυρί με ένα πηρούνι και πασπαλίζουμε με πιπέρι, ρίγανη και λίγη ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά. Διπλώνουμε τη φέτα και κολλάμε το φύλλο με   λίγο λειωμένο ARISTON. Βάζουμε στο τηγάνι 2 κουταλιές ARISTON και ροδίζουμε καλά και από τις δύο πλευρές.

Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε 3 κουταλιές μέλι με 1 κουταλιά ξύδι. Περιχύνουμε τα πακετάκια μας και αφού τα ψήσουμε στο φούρνο ,πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι καβουρδισμένο.



Υλικά

2 φύλλα κρούστας

2 κομμάτια φέτας τετράγωνα

50 γρ ARISTON (2 κουταλιές )

1 μικρή πράσινη πιπεριά

3 κουταλιές μέλι

1 κουταλιά ξύδι

Σουσάμι

Λίγο ελαιόλαδο



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend