Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Couscous

Λιώνουμε το ΑΡΙΣΤΟΝ σε μια μικρή κατσαρόλα και σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια για 2 λεπτά.

Ζεσταίνουμε ένα ποτήρι νερό, προσθέτουμε ένα κύβο λαχανικών και σκεπάζουμε με το μίγμα το Couscous που έχουμε βάλει σε μπώλ για 5 λεπτά . Σουρώνουμε τυχόν νερά και ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας το Couscous προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι , ανακατεύοντας καλά.



Υλικά

250 gr Couscous

25 γρ ΑΡΙΣΤΟΝ

4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend