Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Σουφλέ Καλαμποκιού της Ιωάννας Μουνδρέα

Η φίλη μας Ιωάννα Μουνδρέα είναι εξαιρετική μαγείρισσα και την ευχαριστούμε για την υπέροχη συνταγή της .

Aναμιγνύουμε όλα τα υλικά (σουρώνουμε το καλαμπόκι να φύγει το νερό ) σε ένα μεγάλο μπώλ .

Αλοίφουμε το πυρέξ με ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ,στρώνουμε τα υλικά από πάνω και περιχύνουμε με κρέμα γάλακτος .

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 ο C βαθμούς περίπου 25 λεπτά .

 

Καλή όρεξη .



Υλικά

3 κονσέρβες καλαμπόκι 

300 gr γραβιέρα Αμφιλοχίας 

300 gr GOUDA τριμμένο 

300 gr ΚΑΣΕΡΙ ΔΙΒΑΝΗ ή ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 

3 κούπες CORN FLAKES 

500 gr Κρέμα γάλακτος 

ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ για επάλειψη του πάτου του πυρέξ 



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend