![]() | Ορεκτικά |
![]() | Σούπες |
![]() | Dressings |
![]() | Σαλάτες |
![]() | Ζυμαρικά |
![]() | Risotto |
![]() | Σουφλέ, Κρέπες |
![]() | Λαδερά |
![]() | Ψάρια, Θαλασσινά |
![]() | Κρεατικά |
![]() | Κιμάς |
![]() | Πουλερικά, Κυνήγι |
![]() | Πίτες |
![]() | Όσπρια |
![]() | Pumkin House |
![]() | Coctails |

Bucatini Amatriciana του Vincezo Zanni
![]() | Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μπέικον/πανσέτα σε κυβάκια. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το μπέικον και το κρεμμύδι. Μόλις ροδίσουν σβήνουμε με το κρασί. Το αφήνουμε να εξατμιστεί. Κατόπιν προσθέτουμε τη ντομάτα. Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε προσθέτοντας μπόλικο πιπέρι. Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια σε 5 λίτρα νερό αλατισμένο. Μόλις τα μακαρόνια είναι έτοιμα τα προσθέτουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε βάζοντας 200 gr Pecorino Romano Auricchio. Σερβίρουμε σε μερίδες πασπαλίζοντας με το υπόλοιπο τυρί και λίγο πιπέρι. |
Υλικά
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα):
- 1/2 κιλό μπουγκατίνι
- 700 γρ. passata di pomodoro
- 2 κρεμμύδια (μέτρια)
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 250 γρ. πανσέτα ή μπέικον
- 400 gr . Pecorino Romano Auricchio τριμμένο-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ-ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
- αλάτι, πιπέρι
Πρόσφατες Συνταγές
![]() |
Γλυκιά Τάρτα με Ανθότυρο και φράουλες της Εύας Παρακεντάκη
Τάρτες, Τούρτες, |
![]() |
Γλυκιά Τυρόπιττα της Εύας Παρακεντάκη ,8_2_2018 Νεα Τηλεόραση Κρήτης
Πίτες |
Πρόσφατα Άρθρα
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ _ARISTON ,100% ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 10% COCONUT OIL 400 GR
Θεραπευτικές Ιδιότητες Τροφών
Oμοιοπαθητική ,για πονοκεφάλους ..ανώδυνη και αποτελεσματική
Basic Savoir Vivre