![]() | Ορεκτικά |
![]() | Σούπες |
![]() | Dressings |
![]() | Σαλάτες |
![]() | Ζυμαρικά |
![]() | Risotto |
![]() | Σουφλέ, Κρέπες |
![]() | Λαδερά |
![]() | Ψάρια, Θαλασσινά |
![]() | Κρεατικά |
![]() | Κιμάς |
![]() | Πουλερικά, Κυνήγι |
![]() | Πίτες |
![]() | Όσπρια |
![]() | Pumkin House |
![]() | Coctails |

Bucatini Amatriciana του Vincezo Zanni
![]() | Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μπέικον/πανσέτα σε κυβάκια. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το μπέικον και το κρεμμύδι. Μόλις ροδίσουν σβήνουμε με το κρασί. Το αφήνουμε να εξατμιστεί. Κατόπιν προσθέτουμε τη ντομάτα. Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε προσθέτοντας μπόλικο πιπέρι. Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια σε 5 λίτρα νερό αλατισμένο. Μόλις τα μακαρόνια είναι έτοιμα τα προσθέτουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε βάζοντας 200 gr Pecorino Romano Auricchio. Σερβίρουμε σε μερίδες πασπαλίζοντας με το υπόλοιπο τυρί και λίγο πιπέρι. |
Υλικά
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα):
- 1/2 κιλό μπουγκατίνι
- 700 γρ. passata di pomodoro
- 2 κρεμμύδια (μέτρια)
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 250 γρ. πανσέτα ή μπέικον
- 400 gr . Pecorino Romano Auricchio τριμμένο-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ-ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
- αλάτι, πιπέρι
Πρόσφατες Συνταγές
![]() |
CARBONARA ,ORIGINAL RECIPE ,RESTAURANT DILLA ,ROME
Ζυμαρικά |
![]() |
Κουραμπιέδες Αυθεντική Συνταγή
Treat Sweets |
Πρόσφατα Άρθρα
Lucas σαρδέλλες Πορτογαλλίας -αντικαταστουν το botox !!!
Basic Savoir Vivre
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ _ARISTON ,100% ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 10% COCONUT OIL 400 GR
Θεραπευτικές Ιδιότητες Τροφών