Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Bruscheta Philadelphia και σπανάκι

Ζεσταίνουμε το ΑΡΙΣΤΟΝ, σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό, προσθέτουμε το σπανάκι, το άνηθο και τα μανιτάρια. Όταν πιουν τα υγρά τους αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το γάλα ή την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
Βάζουμε στο grill και φρυγανίζουμε από την μία πλευρά το ψωμί.
Βάζουμε σε μία πιατέλα με την άψητη πλευρά προς τα πάνω και απλώνουμε μία στρώση Philadelphia και βάζουμε από πάνω το μίγμα με το σπανάκι και πασπαλίζουμε με το τυρί. Βάζουμε για 2-3 λεπτά στο grill και σερβίρουμε.



Υλικά

8 φέτες ψωμί μαύρο
1/2 φλιτζάνι μανιτάρια
1 πακέτο τυρί Philadelphia
400 γρ σπανάκι κατεψυγμένο ή 1 κιλό φρέσκο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές ΑΡΙΣΤΟΝ
Αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές άνηθο
3/4 φλιτζανιού γάλα ή κρέμα γάλακτος
Λίγο τριμένο τυρί για γαρνίρισμα



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend