Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Bok Choy-λάχανο Γλυκόξινο

Ανακατεύουμε το χυμό από το lime, την ζάχαρη, την κόκκινη πιπεριά και αλάτι.

Κόβουμε το άσπρο μέρος από το bok choy (**) σε φέτες των 2,5 εκ. και σωτάρουμε στο ARISTON για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το μίγμα με το χυμό στο τηγάνι μας και σωτάρουμε για ένα λεπτό ακόμα. Σερβίρουμε ζεστό ή χλιαρό.

 

(**) Bok Choy: Είδος λάχανου με προέλευση την Κίνα.



Υλικά

1 bok choy (**)

Χυμό από 1/2 lime

2 κουταλάκια ζάχαρη

Κόκκινη πιπεριά τριμμένη σε νιφάδες

λίγο ARISTON

Αλάτι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend