Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Μπιφτέκια Διαίτης αφράτα και Καλοκαιρινά της Chef Ρένιας Σίμωση

Εκπομπή ΕΛΕΝΗ ,23/6/2016 
Πολλοί από μας νομίζουμε ότι κάνουμε ωραία μπιφτέκια αλλά τελικά δεν βγαίνουν τόσο ωραία .
H υπέροχη αυτή συνταγή θα μπεί στο βιβλίο συνταγών σας και θα σας βοηθήσει να πάρετε συγχαρητήρια για την συνταγή σας από όσους την δοκιμάσουν .
 
 
Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε από την προηγούμενη στο ψυγείο .
Το μυστικό της συνταγής είναι το ελάχιστο ψωμί και τα κομμένα στον τρίφτη κρεμμύδια .
Ψήνουμε σε τηγάνι ή γκρίλ που αλοίφουμε με ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ  ,γυρίζοντας και από τις δύο μεριές τα μπιφτέκια να ψηθούν ομοιόμορφα .Σερβίρουμε με σαλάτα χωριάτικη ή άλλη που μας αρέσει ,προτείνουμε την Καλοκαιρινή Σαλάτα Κίνοα  .


Υλικά

½ Κιλό κιμά μοσχαρίσιο 
1 φέτα ψωμί μπαγιάτικο χωρίς κόρα 
3 κρεμμύδια χοντροκομμένα στον τρίφτη 
1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη 
1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο 
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι 
1 φλυτζάνι του καφέ ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ λιωμένο 


Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend