Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Άσπρο Στιφάδο με Μοσχάρι

Βάζουμε στη βάση της γάστρας το λάδι, τη δάφνη, το σκόρδο, το πιπέρι, την κανέλλα και τις φλούδες από λεμόνι & πορτοκάλι. Από πάνω βάζουμε το κρέας, αλάτι πιπέρι και σκεπάζουμε με τα κρεμμυδάκια.



Υλικά

Μοσχάρι, στήθος ή μπούτι
3 κουταλιές λάδι
3 φύλλα δάφνης
3 σκελίδες σκόρδο
4 κόκκους πιπεριού
1 κομμάτι φλούδα λεμονιού 1 κομμάτι φλούδα πορτοκαλιού
1 ξύλο κανέλλας
1/2 κρεμμυδάκια για στιφάδο



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend