Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Άσπρο Στιφάδο με Κοτόπουλο ή Κουνέλι

Βάζουμε στη βάση της γάστρας το λάδι, τη δάφνη, το σκόρδο, το πιπέρι, την κανέλλα και τις φλούδες από λεμόνι & πορτοκάλι. Από πάνω βάζουμε το κοτόπουλο ή το κουνέλι, αλάτι πιπέρι και σκεπάζουμε με τα κρεμμυδάκια.



Υλικά

1κοτόπουλο ή κουνέλι
3 κουταλιές λάδι
3 φύλλα δάφνης
3 σκελίδες σκόρδο
4 κόκκους πιπεριού
1 κομμάτι φλούδα λεμονιού 1 κομμάτι φλούδα πορτοκαλιού
1 ξύλο κανέλλας
1/2 κρεμμυδάκια για στιφάδο



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend