Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Αρωματικοί Διόσπυροι Saute

Λιώνουμε το ΑRISTON σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού. Προσθέτουμε και την Worcestershire sauce. Κόβουμε τους διόσπυρους σε λεπτές διαγώνιες φέτες και σωτάρουμε μέχρι να πήξει λίγο η σάλτσα. Συνδυάζονται  με χοιρινό ή κοτόπουλο και σερβίρονται ζεστοί.



Υλικά

Διόσπυροι

Λίγο ΑRISTON

Ξύσμα πορτοκαλιού

Χυμός από 1/2 πορτοκάλι

1 κουταλιά Worcestershire sauce



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend