![]() | Ορεκτικά |
![]() | Σούπες |
![]() | Dressings |
![]() | Σαλάτες |
![]() | Ζυμαρικά |
![]() | Risotto |
![]() | Σουφλέ, Κρέπες |
![]() | Λαδερά |
![]() | Ψάρια, Θαλασσινά |
![]() | Κρεατικά |
![]() | Κιμάς |
![]() | Πουλερικά, Κυνήγι |
![]() | Πίτες |
![]() | Όσπρια |
![]() | Pumkin House |
![]() | Coctails |

Αρνάκι Au Gratin με Αγγινάρες
![]() | Ροδίζουμε το bacon στο ΑΡΙΣΤΟΝ, προσθέτουμε την πιπεριά και το σκόρδο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το σπανάκι κομμένο και τον άνηθο και ανακατεύουμε 3-4 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε προσθέτοντας την κρέμα γάλακτος, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να πυκνωσεί η σάλτσα. Παράλληλα έχουμε βράσει τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Τα ανακατεύουμε όπως είναι καυτά με την σάλτσα που μόλις κατεβάσαμε από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε. |
Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικών (φιογκάκι, κόφτα κλπ)
3 κουταλιές ΑΡΙΣΤΟΝ
250 γρ bacon (ή ζαμπόν σε κύβους)
1 πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες
Μία κονσέρβα κομμένα μανιτάρια ΚΥΚΝΟΣ
2 σκελίδες σκόρδο
300 γρ φρέσκο σπανάκι ή 200 γρ κατεψυγμένο
2 κουταλιές άνηθο
350 γρ κρέμα γάλακτος
Τριμμένη παρμεζάνα.
Πρόσφατες Συνταγές
![]() |
CARBONARA ,ORIGINAL RECIPE ,RESTAURANT DILLA ,ROME
Ζυμαρικά |
![]() |
Κουραμπιέδες Αυθεντική Συνταγή
Treat Sweets |
Πρόσφατα Άρθρα
Lucas σαρδέλλες Πορτογαλλίας -αντικαταστουν το botox !!!
Basic Savoir Vivre
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ _ARISTON ,100% ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 10% COCONUT OIL 400 GR
Θεραπευτικές Ιδιότητες Τροφών