Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Απλή Κρεατόσουπα

Κόβουμε το κρέας σε μεγάλους κύβους και το βράζουμε σε νερό χωρίς αλάτι. Όταν το κρέας έχει μισοψηθεί βάζουμε τα λαχανικά κομμένα όπως θέλουμε σε κομμάτια. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι αν χρειάζεται. Όταν όλα έχουν ψηθεί βάζουμε ένα μικρό φλυτζανάκι του καφέ ρύζι ή πεπονάκι.



Υλικά

1 κιλό βοδινό κρέας
3 πατάτες
5 καρότα
Λίγο σέλινο
1 πιπεριά πράσινη κέρατο
2 τομάτες μετρίες
5-6 κολοκυθάκια



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend