Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Ταϋλανδέζικη Σαλάτα με Μοσχαράκι

Μαγειρεύουμε το μοσχάρι στο φούρνο με 1 κουταλιά ΑΡΙΣΤΟΝ μέχρι να ροδίσουν και οι δύο πλευρές ή όπως εμείς επιθυμούμε, σκεπάζουμε και αφήνουμε 10 λεπτα. Αμέσως μετά το κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.

Λίγο πριν σερβίρουμε βάζουμε το μοσχαράκι, τα υπόλοιπα υλικά και το dressing σκορδου και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε.



Υλικά

400 γρ μοσχάρι κυλότο

1 κουταλιά ΑΡΙΣΤΟΝ

2 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες

2 αγγούρια σε λεπτές φέτες

2 Thai Chili πιπεριές, κομμένες σε φέτες

250 γρ τοματίνια cherry

1/4 φλιτζανιού βασιλικός χοντροκομμένος

1/4 φλιτζανιού κολίανδρος χοντροκομμένος

1/4 φλιτζανιού μέντα χονδροκομμένη

Dressing Σκορδου



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend