Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Strawberry and Mint Daiquiri

       Βάζουμε τις φράουλες, το σιρόπι φράουλας και τα φύλλα μέντας σε ένα σέϊκερ για coctail.

     Χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο γουδοχέρι για coctail, πολτοποιούμε τα παραπάνω υλικά, προκειμένου να απελευθερώσουν τους χυμούς τους και να βγάλουν όσο περισσότερο άρωμα γίνεται.

     Προσθέστε το ρούμι και τον χυμό από λάιμ, πάγο και ανακινήστε τα υλικά μέσα στο σέϊκερ.

    Αφού πρώτα σουρώσετε το coctail, σερβίρετε σε ένα παγωμένο λεπτό ποτήρι Martini. Τέλος, διακοσμείτε το ποτήρι με μια κομμένη φράουλα και ένα φύλλο μέντας.

 

   Την συνταγή για αυτό το coctail την πήραμε από το διάσημο club Zebra Square στο Monte Carlo.

Καλή Επιτυχία!



Υλικά

3 φράουλες

Λίγο σιρόπι φράουλα

6 φύλλα μέντας

2 μεζούρες golden rum

2 μεζούρες χυμό λάιμ 



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend