Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


CARBONARA ,ORIGINAL RECIPE ,RESTAURANT DILLA ,ROME

Την συνταγή αυτή γνωρίσαμε στο εστιατόριο DILLA στην Ρώμη .Είναι η αυθεντική συνταγή Carbonara !!!
 
Βάζουμε σε ένα μπωλ τα αυγά με τα τυριά και ενσωματώνουμε σιγά σιγά, ανακατεύοντας, πολύ λίγο λάδι, μέχρι να έχουμε μια κρέμα ρευστή.
Στη συνέχεια, βάζουμε το μπέικον στο τηγάνι, χωρίς τίποτε άλλο, προκειμένου να λιώσει και να φύγει όλο το λίπος. 
Αφαιρούμε όλο το λίπος και αν μεινει λίπος το αφαιρούμε με το μαχαίρι .
Βράζουμε τα μακαρόνια μέχρι να γίνουν « al dente ».
Βάζουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι μαζί με το μπέικον και το μίγμα των αυγών με τα τυριά , ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για λίγο, σε πολύ χαμηλή φωτιά, μέχρι η κρέμα να σφίξει .
Έτοιμη και ασυναγώνιστη !


Υλικά

-1 πακέτο Μακαρόνια
-1 αυγό ολοκληρο
&
-1 κρόκος αυγού
-30 γραμ. Παρμεζάνα τριμμένη 
-30 γραμ. Pecorino Romano AURICCHIO τριμμένο
-λίγο λάδι 
- μπεϊκον


Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend