Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


O Chef Bασίλης Καλλίδης μαγειρεύει με ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ,στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

 

O αγαπημένος Chef Βασίλης Καλλίδης ,είναι ο πρώτος Έλληνας  chef που παρουσιάζει  στις 29/9/2014 εκτέλεση συνταγής με το προιόν μας ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ στην τηλεόραση του ALPHA .

ΑRISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ --το προιόν που αδιάλειπτα παράγεται στην Ελλάδα  από το 1903 ,με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές και τις αγνότερες πρώτες ύλες ,εξάγεται σε πλήθος χώρες και δημιουργεί φανατικούς οπαδούς σε διαφορετικές κουλτούρες .

Συντονιστείτε μαζί μας στην εκτέλεση της συνταγής ΜΗΛΟΠΙΤΤΑ ΖΑΓΟΡΊΟΥ στις 29/9/2014, ώρα 13.45 μ.μ στην πρεμιέρα της Ελένης και  στην εκτέλεση της συνταγής ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ την 1/10/2014, ώρα 13.45 μ.μ ,στην τηλεόραση του ALPHA , πάντα στην μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη .

Πολλά tips μαγειρικής θα αποκαλυφθούν για τους φίλους του καλού σπιτικού φαγητού ,ενώ 4 υπέροχα σερβίτσια VERSACE θα κληρωθούν στους φίλους της εκπομπής .

Αφιερώνουμε την πρώτη μας εμφάνιση στις 29/9/2014 στον Ιδρυτή μας Σωτήριο Θεμ.Καμηλάρη και στον υιό του Κλέωνα Σωτ.Καμηλάρη ,που αμφότεροι βρίσκονται στον Ουρανό ,με την ευχή να είναι συντονισμένοι και αυτοί μαζί μας ,να είναι ευχαριστημένοι με την επιλογή του Master Chef Bασίλη Καλλίδη και η εμφάνιση αυτή ,να έχει την ίδια επιτυχία και απήχηση στο κοινό και ακόμα μεγαλύτερη ,με τις δικές τους επιλογές και την καταπληκτική απήχηση του προιόντος μας στις μέρες τους .

Τέλος ,στον Chef Bασίλη Καλλίδη ,που μου φαίνεται ότι μοιάζει πολύ στον κλασσικό μας Χαρίλαο -την μορφή στο κουτί μας -που  οι νεώτεροι τον ονομάσαμε  ΗΑRRIS ,ευχόμαστε από καρδιάς οι συνταγές του να γίνουν κλασσικές ,όπως οι συνταγές του μεγάλου  δημιουργού της σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας Νικόλαου Τσελεμεντέ αλλά και της Χρύσας Παραδείση ,φίλων του ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ που έδωσαν την θέση του ελαιολάδου στο βούτυρο ,φυτικό ή ζωικό και άλλαξαν την γεύση της Ελληνικής κουζίνας ριζικά .Συνταγές που όλοι αγαπήσαμε και εξακολουθούμε να αγαπάμε !

Σε όσους προσπαθούν συστημικά ή από βλακεία να φτιάξουν μπεσαμέλ  και μαγιονέζα με ελαιόλαδο ,τι απαντώ ; Για αυτήν την περίπτωση ο Χάρης  συστήνει εντατική μελέτη Τσελεμεντέ ή Χρύσας και  θυμίζει στους πρώτους ότι όποιος έχει τιμή ,δεν έχει αξιοπρέπεια και αναφορικά με τους δεύτερους σηκώνει τα χέρια ψηλά .

HARRIS is back ,με τα κλασσικά προιόντα ραφιού ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ και πολλά νέα καταπληκτικά προιόντα να έρχονται σύντομα στα ψυγεία των super market !

"non nobis Domine ,non nobis ,sed Nomini tuo da gloriam "

Με αγάπη ,από τον Χάρη που σας λατρεύει ,

 

 www.aristonkitchen.gr





Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend